De Raad van Elf is tijdens een carnavalsseizoen van groot belang. Zonder deze bijzondere club van 11 mannen zou carnaval niet hetzelfde zijn. Er is namelijk achter de schermen genoeg werk te verrichten voordat er een strak georganiseerde avond aan u gepresenteerd kan worden. Ook dit jaar staat iedereen weer te popelen van enthousiasme om er een mooi carnavalsseizoen van te maken! Met trots presenteren wij u onze leden van de Raad van Elf.

 

   Paul Hartong, Voorzitter / 1e Ceremoniaris
Paul is dé voorzitter van deze mooie vereniging en is dus overal druk mee, maar hij is ook nog eens de spreekstalmeester op de feestavonden in de Sprong.         
Erik van Herwijnen, 1e Chauffeur van dienst
Tijdens de optocht draagt Erik er zorg voor dat iedereen veilig vervoerd wordt door het Wallegat. Erik is daarnaast ook verantwoordelijk voor de optocht zelf. Hij zorgt ervoor dat deze tot in de puntjes goed verloopt. Naast deze taken zorgt hij ook voor de kleding en accessoires van de nieuwe Raad van Elf leden.

Carlo Groot, Vice Voorzitter / 2e ceremoniaris / 1e oppergardist
Carlo assisteert en vervangt Paul Hartong, indien nodig. Als Prins Ravel en zijn gevolg de zaal binnenkomen loopt Carlo voorop als oppergardist. Hij draagt er zorg voor dat iedere artiest veilig op het podium terecht komt.

Ron Out, 1e Protocolist / Veeroloog
​Als 1e protocolist zorgt Ron ervoor dat de onderscheidingen van de Raad Van Elf allemaal mooi gepoetst klaar liggen voor elk feest. Voor de rest houdt Ron elk feest in de gaten "of het een beetje goed gaat" zoals hij zelf zegt. Dit seizoen heeft Ron zich tevens aangemeld voor de functie Veeroloog. Hij bewaakt de fazantenveren van onze raadsleden. 
  

 

    

Tim Sinkeldam, 2e Buhnemeister / 2e chauffeur van dienst 
Tim zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt op de Buhne. Daarnaast vervangt en ondersteund hij Erik, de 1e chauffeur van dienst, waar nodig.

 

Pieter Bierlaagh, Poortwachter / 2e protocollist 
Zodra de Prins iemand wil onderscheiden is Pieter daarbij als poortwachter aanwezig. Met de welbekende bijl slaat hij de vereerde persoon op de schouders. Als 2e protocolist ondersteunt en vervangt hij Ron Out waar nodig.

 

Sjoerd Jagersma, Mentor / Horeca Coördinator 
Als mentor van de groep, zorgt Sjoerd er samen met Rolf voor dat iedereen binnen de Raad Van Elf zijn taak uitvoert. Hij coördineert daarnaast de horeca.

 

Vincent Heetebij - 1e hoftapper
Vincent zorgt ervoor dat Prins Ravel en de Raad Van Elf nooit zonder een drankje komen te staan!

 

Rene Ploeger, 1e buhnemeister
Rene is verantwoordelijk voor alles wat zich afspeelt op én rond de buhne. Hij houdt tevens goed in de gaten of iedereen op de juiste plek aan het roken is.

  

 

 

 

Rolf Hazelaar, Mentor / Sponsorcommissie 
Als mentor van de groep, zorgt Rolf er samen met Sjoerd voor dat iedereen binnen de Raad Van Elf zijn taak uitvoert. Naast deze belangrijke taak, draagt hij ook zorg voor de sponsoring. Interesse in sponsoring? Klik hier voor meer informatie en neem contact met hem op. 

 

 

 

 

 

 

Wouter Hoekzema, Coördinator Prinsenwagen en 2e Hoftapper
De prinsenwagen ziet er tip top verzorgd uit dankzij wouter. In zijn taak als tweede hoftapper zorgt Wouter voor de nodige versnaperingen tijdens uitstapjes van de Raad van Elf.

 

Jelle Rijerse - Ordebewaarder 
Mede dankzij Jelle verloopt alles rustig op een avond. Het zal nooit uit de hand lopen zolang Jelle aanwezig is!

Marcel Weerdenburg, Geluidsmeester / Historisch Archief
Het volume in onze feestzaal staat altijd op de juiste stand, niet te hard, maar zeker ook niet te zacht! Marcel is degene die daar zorgOp de achtergrond houdt Marcel zich ook bezig met de website en de fotografie.     
  
   
   Tobias Veenendaal, Ordebewaarder
​
In zijn functie als ordebewaarder, ziet Tobias erop toe dat alles rustig verloopt tijdens een carnavalsavond.


Jesper van den Berg, Schunkelmeister
Jesper zorgt ervoor dat de sfeer er aan het begin van de avond er meteen in zit. Met zijn danspasjes, opzwepende bewegingen en fluit zorgt Jesper ervoor dat iedereen helemaal los gaat.

 

Sebas van de Brink, nieuw in de Raad van Elf dit seizoen.