Ieder jaar worden in aanloop naar de carnavalsdagen diverse evenementen georganiseerd (zie agendaoverzicht). De vererniging organiseert een optocht, en diverse feestavonden per jaar, daarnaast organiseert ze ook activiteiten voor jongeren, ouderen en voor mensen met een beperking, zoals een jeugdavond, 66+ carnaval en het G-carnaval.

Het feest van carnaval leeft in Naarden. Carnavalsvereniging De Vestingnarren is van mening dat carnaval een feest van gezelligheid en verbroedering moet zijn. Ieder moet op zijn of haar manier carnaval kunnen vieren. Daarom vinden wij het ook van belang dat alle evenementen en activiteiten voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Veel werkzaamheden voeren wij zelf uit, maar de organisatie van het Carnaval kunnen wij niet realiseren zonder de financiele ondersteuning van sponsors en donateurs.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze vereniging te ondersteunen, klik voor meer informatie op de betreffende mogelijkheden: 

   -   Advertentie in ‘De Vesting Nar’;
   -   Optochtbord/adverteren ledbus;
   -   Toiletreclame;
   -   Club van 55;
   -   Vervoer G-carnaval en 66+ carnaval.


Heeft u vragen over de mogelijkheden om onze vereniging te ondersteunen? Voor vragen kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie.

Roland en Rolf denken graag met u mee!
 

 

 

 

 

 

 

Roland Baar
Tel: 06-28118794
Mail:roland@baaradvies.nl

  

 

 

 

 

 

 

Rolf Hazelaar
Tel: 06-21467640
Mail: rolfhazelaar@hotmail.com