In januari 2010 hebben wij als zijnde vereniging C.V. De Vestingnarren de Zilveren Legpenning van de stad Naarden mogen ontvangen. Toenmalig burgemeester Sylvester lichtte tijdens de uitreiking toe waaraan de vereniging de stadspenning heeft verdiend. “De Vestingnarren zijn uitgegroeid tot een hechte organisatie, die mede het sociaal-culturele leven in Naarden kleur geeft.

 

In de periode van 11 november tot carnaval worden diverse activiteiten georganiseerd voor de leden, de jeugd of voor specifieke groepen binnen de samenleving. Bijvoorbeeld voor gehandicapten of voor de bewoners van De Veste en Naarderheem.

 


Wij nodigen vele mensen met een beperking en hun begeleiders uit om bij ons carnaval te komen vieren. Hier is echter vervoer voor nodig. Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is dit een mooie kans en bezorgd u ruim 155 mensen met een beperking een onvergetelijke dag. Ook geven wij ouderen (66+) een leuke avond vol gezelligheid.

 


Iedereen moet bij ons carnaval kunnen vieren! Voor € 333,- zorgt u voor het vervoer voor G-carnaval. Voor € 333,- steunt u de 66+ carnaval.